„ТРИНИТИ РЕЗИДЕНС И СПА” – БАНСКО

Комплекс "ТРИНИТИ" е разположен върху площ от 4 000 кв. м. в историческия център на ски курорта Банско, непосредствено до търговската улица „Пирин" и на сто метра от църквата „Света Троица". Състои се от 4-звезден хотелски комплекс, модерен спа център, апартаментен комплекс и подземен паркинг - всички свързани с топла връзка.

Архитектурният облик на комплекса е стилово съчетан със специфичните архитектурни традиции на Банско, което благоприятства за хармоничното му вписване в самобитната местна среда. Това се отнася както за използваните строителни материали - дърво, камък, бяла мазилка и керемиди, така и за специфичните архитектурни детайли.

Хотелът е четириетажен, с РЗП - 5156.12 кв.м. Разполага със 120 легла, разпределени съответно в 42 стандартни двойни стаи, 8  двойни стаи „лукс", 4 апартамента „лукс" и 4  ВИП апартамента. Всички стаи са обзаведени с висококачествени естествени материали и модерни мебели, предразполагащи към уют и комфорт. Хотелът предлага на гостите си ресторант със  100 места, тематичен ресторант „а ла карт" с 40 места, просторно фоaйе и лоби бар с обособен пура кът. Хотелът предлага  зала за конференции с 40 места и обособен бизнес център, а също и фризьорски салон, лекарски кабинет, магазин за сувенири и ски гардероб.

Апартаментният комплекс се състои от  41  апартамента, разположени на 4 нива, в три секции, свързани с топла връзка със спа центъра и хотела. Всички апартаменти са напълно завършени и луксозно обзаведени. Апартаментите са с една и с две спални.

В СПА центъра има финландска сауна, каменна, парна и турска бани, солариум, фреш бар, салони за релакс, басейн (10 на 16 метра), детски басейн, джакузи и фитнес център. Предлагат се основни СПА процедури. Ще започне да функционира от 2012 г.

www.trinity-bansko.bg