Очаквайте скоро откриването на "Тринити Хотел СПА & Резиденс
Очаквайте скоро откриването на "Тринити Хотел СПА & Резиденс

09/09/2008

Тринити Хотел СПА & Резиденс се намира в сърцето на гр. Банско, който се наложи като най-модерния център за зимни спортове на Балканите. Комплексът е е вторият шедьовър след морското бижу „Тринити Сии Резиденс" в Стария град на Несебър.

Името на комплекса-„Тринити", изразява симбиозата между лукс, стил и обслужване. Тук ще Ви посрещнат дами и господа, обслужващи дами и господа.

Основният принцип на „Тринити" е: „Нашите гости не купуват просто стаи, храни и напитки, те купуват преживяване, емоция, отношение". За да се случи всичко това, ние сме съчетали много и разнообразни удобства, които ще са на разположение на всички гости. Изключително луксозен СПА център, предлагащ редица процедури, както за укрепване и възстановяване на тялото и духа, така и за разкрасяване и подмладяване.Залите за релакс и процедури, както и басейните в СПА центъра, са съобразени изцяло с най-модерните тенденции в СПА услугите.

Хотелската част предлага няколко заведения за хранене и развлечения; лоби бар с атрактивен дизайн, където всеки би се насладил на картините на известни художници или дизайнерските мебели, изваяни специално за гостите на „Тринити"; класически ресторант, предлагащ европейска кухня, като не сме забравили и за местните специалитети - атракция за всички гости; за ценителите на удоволствието от истинска кубинска пура и чаша стар коняк, сме създали „Пура Лондж"- място за приятен разговор, делова среща, или просто релакс, любувайки се на падащия сняг през зимата, или палитра от цветове през пролетта и лятото.

Помислили сме и за деловите хора- създадохме възможност за провеждане на бизнес срещи, семинари или обучения в модерно оборудвана зала, част от просторното фоайе на хотела.

Изключително се гордеем със специалното заведение, без аналог в курорта, където гостите, ще могат да опитат гурме ястята на нашия майстор готвач, както и на други известни готвачи, включени в кулинарната програма на „Тринити". По време на хранене, палитра от топли светлини и приятна „лайт джаз" музика, ще се носят около Вас. В музикалната програма ще бъдат включени редица известни изпълнители. На същото това място, в по-късните часове, като в магия ще се озовете в бар с жива музика и танци.

Уникалната архитектура и дизайна са плод на дългогодишния опит, на специалистите в хотелското проектиране, а материалите са от природата, дърво, камък, мед- съобзазени със стила на гостите ни.

Хотелските етажи са на три нива, стаите и апартаментите са обзаведени и оборудвани по индивидуален дизайн, като мебелите са проектирани за „Тринити"-луксът и комфортът са с ново „звучене", интерпретация на автентичната българска архитектура. Всички необходими удобства са на ваше разположение: „Просто поискайте!"

Сигурността на нашите гости е много важна за нас, така че сме се постарали да осигурим всичко необходимо според световните стандарти в туристическата индустрия. На разположение са и подземен гараж и открит паркинг с 24 часово наблюдение.

За нашите семейни гости, създадохме детски кът, където специално обучени аниматори, ще се грижат за децата, докато мама и татко се наслаждават на СПА терапии или пък са на екстремно пътуване, част от многото допълнителни услуги извън комплекса. И накрая, най-хубавото е, че цялата тази приказка може да изживеете в четирите сезона на прекрасна България!

„Просто поискайте!"