АКТИВ ПРОПЪРТИС АДСИЦ

„Тринити пропъртис" ЕООД е мажоритарен акционер в „Актив Пропъртис" АДСИЦ  (акционерно дружество със специална инвестиционна цел )

„Актив Пропъртис" АДСИЦ   инвестира паричните средства от събраните ценни книжа в  недвижими имоти. Дружеството притежава недвижими имоти на обща стойност  22 млн. лева към края на 2010г.  

Основните инвестиции на дружеството са структурирани в следните направления:

ПРОЕКТИ

  1. Площ от 79 дка във формата на 12 дворни места в регулация в град Пловдив, „Четвърти километър", в парк „Отдих и култура". Имотите се намират в жилищна устройствена зона. Предвижда се изграждането на жилищен комплекс от затворен тип с ниска степен на застрояване.
  2. Площ от 48 557 кв.м в местността Алепу, разположена в южното черноморие на 6,5 километра южно от град Созопол.  Предприети са действия по промяна на предназначението на териториите и изготвяне на ПУП. Разработен е проект за изграждане на морско ваканционно селище.
  3. Земеделска земя 112 558 кв.м., село Крумово, община Родопи, град Пловдив, със стартирана процедура за изготвяне на ПУП. Имотът се намира северно от летище Крумово и на 10 км от гр.Пловдив, в близост от автомагистрала „Тракия" и стратегическите транспортни коридори №8 и №10, с изградени, добре развити и функциониращи локални пътни, жп връзки и артерии.
  4. 16-етажен жилищен блок Гр. Плевен, ж.к. Стара гара - бивш ведомствен блок на „Плама". Застроена площ - 914 кв.м.,РЗП - 6904 кв.м.
  5. Бивше общежитие на 9 етажа, със ЗП - 1 065 кв.м. и РЗП - 8 558 кв.м. в гр. София, район „Красно село", ул."Житница" №21. Има проект за реконструкция и обособяване на офисни помещения, апартаменти и складови площи и паркоместа.
  6. Площ от 10 112 кв.м. в местност "Къро", бул. "Цариградско шосе", София, в съседство с проекта на Европейския Търговски Център - The Mall. Разработен е идеен проект за изграждане на небостъргач, представляващ офисна сграда с търговска част с обща застроена площ от 93 000 кв. м. Проектант е „А и А Архитекти" ООД, а проект-мениджър е „Линднер Имобилиен Мениджмънт" ЕООД.

Имоти за даване под наем

  1. Магазин № 3 със застроена площ от 254,60 кв.м. и две паркоместа в Бизнес център „АКТИВ", бул."Цариградско шосе" №101 Гр. София.
  2. Административно - производствена сграда на три етажа, РЗП 2 400 кв.м. ул."Нестор Абаджиев" №37, гр. Пловдив

www.aktivproperties.com